Hogyan tudom a kuponkódomat beváltani?

A kedvezményhez tartozó kuponkódot és egyéb engedményeket csak a hírlevelünkre feliratkozók kapják meg. Nem vagy még tagja a Törzsvásárlóink közösségének? Ide kattintva tudsz csatlakozni. Nincs más dolgod, mint megadni az email címed és havonta értesítünk a legújabb híreinkről és promócióinkról. Ha elég szemfüles vagy, akkor egy-egy kedvezményünket igénybe véve, akár több ezer forintot is megspórolhatsz. Ehhez pedig nincs más dolgod, mint feliratkozni és követni minket Facebookon is.

A kuponkód beváltásának folyamata:

Elhivatottságunknak tartjuk, hogy a Vevő kényelme és a kiszolgálása legyen az első, ezért a kuponbeváltásra is 2 különböző lehetőséget kínálunk, hogy mindenki megtalálja számára a legjobb opciót. A kuponodat lehetőséged van érvényesíteni:


Webes rendelés esetén:

1. Miután hozzáadtad a kiválasztott termékeidet a kosárhoz a "Megrendelem" gomb segítségével, akkor kiválaszthatod, hogy tovább vásárolsz vagy befejezed a vásárlást és meg szeretnéd nézni a kosár tartalmát.

2. A "Kosár" oldalon van lehetőséged megadni a kuponkódot a "Van kedvezménykódom" gombra kattintva.


3. A kunponkód beírása után az ellenőrzés gombra kattintva ellenőrizheted a kupon érvényességét.

4. Tovább a pénztárhoz gombra kattintva a fizetési és szállítási adatok megadását követően tudod véglegesíteni a rendelést, itt már a kedvezményt tartalmazó árat kell látnod.

5. A rendelést leadását követően küldünk egy visszaigazoló emailt, melyben ellenőrizheted, hogy helyes-e minden adatod. Ha valami eltérést tapasztalsz, akkor jelezd nekünk emailben a kapcsolat@eoptika.hu címünkön.


Optikánkban:

Amennyiben személyesen az Optikánkban - 1066. Budapest, Teréz körút 50 - szeretnéd érvényesíteni a kuponkódod, nincs más teendőd, mint a kasszánál fizetés előtt jelezd a szándékod, hogy szeretnél élni a kedvezményeddel. Az érvényesítéshez mondd be az emailben kapott kuponkódot vagy mutasd meg a kódot tartalmazó üzenetet a kollégánknak.


Vissza a kezdőlapra: Kezdőlap
Vissza a webáruház oldalára: eOptika.hu
Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk