Vékonyított szemüveglencse vásárlása

Webboltunkban kétféle szemüveglencsét értékesítünk: az EyeTech Biolar lencse általános célú, SHMC rétegekkel (pl. karcolásvédelem, tükröződésmentes, víztaszító rétegek) és UV-védelemmel rendelkező, kiváló minőségű lencse. Az EyeTech BlueShield is tudja ugyanezeket a tulajdonságokat, és ezen kívül még "kék fény elleni védelemmel" is rendelkezik.

Ha mindkét szeme +/- 3.00 dioptria alatti dioptriájú, akkor a 1.56-os ("egyszeres vékonyítású"), és e fölötti dioptriáknál 1.67-es (háromszos vékonyítású) lencséket ad hozzá automatikusan webboltunk. 

Webboltunkban jelenleg csak egyfókuszú (nem progresszív) szemüvegeket árulunk. Optikánkban ezeken túl bármely típusú lencsével tudja rendelni szemüvegét. Boltunkban áruljuk a Hoya, Essilor, Zeiss, Starlite, Eyetech teljes termékkínálatát, és olyan rétegeket is árulunk vagy progesszív (bifokális) szemüvegeket is tudunk készíteni, amik nem rendelhetőek webboltunkban. Optikánkban történő rendelés esetén optikus vagy optometrista kollégáink segítenek Önnek a sok lehetőség között a legjobbat kiválasztani. Fontos tudni, hogy webboltunkban a legegyszerűbb, leggyakoribb célra tud rendelni. Ezen túl természetesen bármely létező lencsével, bármely módon el tudjuk készíteni szemüvegét. Forgalmazzuk a Hoya Essilor , Eyetech és Starlite teljes szemüveglencse-kínálatát is. 

Látogasson el üzletünkbe és optikusunk szívesen segít kerete vagy lencséi kiválasztásában. 

Központi optikánk elérhetősége: 1066 Budapest, Teréz krt 50. (Nyugati és Oktogon között)


Vissza a kezdőlapra: Kezdőlap

Vissza a webáruház oldalára: eOptika.hu

Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk