Információk az új webboltra átállásról: eoptika.hu/atallas.

Az eOptika.hu weboldalt nemrégiben lecseréltük.

A váltással ezeket a célokat szeretnénk elérni:

  • Sokkal gyorsabb működés
  • Mobilbarát kinézet és funkciók
  • Fejleszthető platform, sok extra képességgel és lehetőséggel

Szükséges egy átmeneti időszak, amikor párhuzamosan lehet használni az új eOptika.hu webboltot és a régi eOptika.hu webboltot is amelyet a regi.eoptika.hu címen még elérsz. Mindkettőhöz meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal férsz hozzá. Fontos tudni, hogy ha egyik helyen megváltoztatod adataid, az most nem kerül át a másik webboltba automatikusan. Rendelést mindkét webboltban le tudsz adni.


Régi rendeléseid státusát csak a régi webboltban vagy az email-jelzésekben látod most.

Az új webboltban megtalálod a régi rendeléseidet is a valóságnak megfelelő időrendi sorrendben, ám a hozzájuk kapcsolódó rendelési számok és a dátumok nem minden esetben lesznek megfelelőek. A rendelési számokat az új oldalon már az új formátumnak megfelelően találod. Például: 43321-xxxxx.

A profilodban található rendelésszámra kattintva, a megjegyzés rovatban találod a régi rendelésed sorszámát és itt tudod ellenőrizni a rendelés tartalmát is.

Adatmódosítás közben találkozhatsz olyan figyelmeztető üzenettel amenniyben az oldal további mezők kitöltését kéri, de nem jelzi, hogy pontosan melyik mezőre gondol. Ebben az esetben a lap tetején található felhasználónév és jelszó megadásával engedi a rendszer elmenteni az új adatokat.


Új jelszó kérés esetén, amennyiben nem kapod meg az új jelszót tartalmazó automatikus levelünket, kérlek jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, akik regisztrált e-mail címedre küldenek egy ideiglenes jelszót. Javasoljuk, hogy az ekkor kapott jelszót első belépés után egyből változtasd meg.


Megköszönnénk, ha vissza tudnál jelezni azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudna jobb lenni új webboltunk. A kritikus változtatásokat azonnal, a nem kritikusakat az átállás után vitelezzük ki.

Kérdésed vagy észrevételed van? Várjuk leveled a kapcsolat@eoptika.hu címen.

Köszönjük szépen!

Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk