Hogyan tudok regisztrálni az oldalon?

Az eoptika.hu oldalon pár lépésben egyszerűen tud regisztrálni. Rendeléseit regisztráció nélkül is leadhatja, azonban regisztrált felhasználóként egyfajta kényelmi funkciót biztosítunk azzal, hogy a későbbiekben a rendelés teljesítéséhez szükséges adatok újbóli megadása nem szükséges.

Első lépésként meg kell adnia a vezetéknevét, keresztnévét, e-mail címét és egy tetszőleges jelszót. Ezen adatok megadása kötelező. A regisztrációt követően a megrendelés teljesítéséhez további adatok megadása is szükséges: szállítási és számlázási cím: irányítószám, város, utca, házszám, telefonszám, cégek esetén adószám.

  1. Kattintson a Bejelentkezésbejelentkezés ikonra, majd a legördülő menüből válassza ki a Regisztráció lehetőséget. 

  2. A Fiók létrehozása mezőben töltse ki a  vezetéknév, keresztnév, e-mail cím és jelszó mezőket, majd a Mehet gombra kattintva regisztrálhat oldalunkon.

3. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan belépteti Önt eOptika Fiókjába

4.  A  regisztrációt követően a megadott e-mail címre is kap egy megerősítő üzenetet, hogy a              regisztrációja sikeres volt. Az e-mailben található Bejelentkezésre gombra kattintva is beléphet eOptika Fiókjába.

Amennyiben a bejelentkezés során problémába ütközik, úgy írjon bátran a kapcsolat@eoptika.hu e-mail címünkre.


Vissza a kezdőlapra: Kezdőlap
Vissza a webáruház oldalára: eOptika.hu
Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk