Visszaküldés - kontaktlencse/kontaktlencse folyadék, szemcsepp

Kérjük, hogy csomagolja be gondosan valamennyi visszaküldeni kívánt terméket, és a csomagot a raktárunk címére küldje vissza.

  • Raktárunk címe: eOptika Kft., 1132 Budapest, Visegrádi utca 11. fszt. 1.Kérjük a raktárunk címéhez írja a "utcafronti bejárat" kiegészítést!

Kérjük, mindenképpen mellékelje a csomagban:

  • a vásárlását igazoló számla másolatát,
  • vagy előbbi hiányában egy papírt, amire írja rá kapcsolódó rendelésének sorszámát, teljes nevét, email címét és telefonszámát,
  • valamint bankszámlaszámát, ahova visszautalhatjuk valamennyi termék vételárát.

Fontos, hogy csak a bontatlan, sértetlen és jelöletlen gyári dobozukban visszaküldött terméke(ke)t tudjuk visszavenni vagy kicserélni, ha a termék(ek) lejárati ideje nem kevesebb mint 1 év.

Utánvéttel visszaküldött csomagokat raktárunk nem tud fogadni, ezek átvételét raktárunk automatikusan el fogja utasítani. 


További információt a visszaküldési és csere folyamatainkról itt talál!

Figyelmébe ajánljuk a Foxpost Return szolgáltatását, amivel kedvezőbb áron és egyszerűen visszaküldheti rendelését, attól függetlenül, hogy eredetileg milyen szállítási módot választott. Erről részletes információt itt talál!


Vissza a kezdőlapra: Kezdőlap

Vissza a webáruház oldalára: eOptika.hu

Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk