Visszaküldés - Szemüveg/Napszemüveg

Kérjük, hogy csomagolja be gondosan valamennyi visszaküldeni kívánt terméket, és a csomagot a raktárunk címére küldje vissza.

  • Raktárunk címe: eOptika Kft., 1132 Budapest, Visegrádi utca 11. fszt. 1.Kérjük a raktárunk címéhez írja a "utcafronti bejárat" kiegészítést!

Kérjük, mindenképpen mellékelje  a lentieket:

  • a vásárlást igazoló számla másolatát,
  • vagy előbbi hiányában egy papírt, amire írja rá a kapcsolódó rendelésének sorszámát, teljes nevét, email címét és telefonszámát,
  • valamint bankszámlaszámát, ahova visszautalhatjuk valamennyi termék vételárát.

Fontos, hogy csak a sértetlen, hibátlan állapotban, minden gyári tartozékukkal együtt visszaküldött termék(ek)et tudjuk visszavenni vagy kicserélni.


Utánvéttel visszaküldött csomagokat raktárunk nem tud fogadni, ezek átvételét raktárunk automatikusan el fogja utasítani. 

További információt a visszaküldési és csere folyamatainkról itt talál!


Figyelmébe ajánljuk a Foxpost Return szolgáltatását, amivel kedvezőbb áron és egyszerűen visszaküldheti rendelését, attól függetlenül, hogy eredetileg milyen szállítási módot választott. Erről részletes információt itt talál!


Vissza a kezdőlapra:  Kezdőlap

Vissza a webáruház oldalára: eOptika.hu

Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk