Van különbség a bolti és a webshopos árak között?

Az árak kontaktlencse, kontaktlencse folyadék és szemcseppek esetén megegyeznek.

Különböző árakkal és akciókkal találkozhat komplex szemüveg, szemüveg keret vagy napszemüveg vásárlása esetén. Ebben az esetben a webshopunkban feltűntetett árak csak a webáruházon keresztül leadott rendelésekre érvényesek.

Amennyiben a weboldalon készítetti el szemüvegét úgy összesen kétféle szemüveglencsét választhat: az EyeTech Biolar lencse általános célú, SHMC rétegekkel (pl. karcolásvédelem,tükröződésmentes, víztaszító rétegek) és UV-védelemmel rendelkező, illetve az EyeTech BlueShield "kék fény elleni védelemmel" is rendelkező lencsét. 

Az optikában, személyesen leadott rendelések esetén tud más/további rétegeket kérni, ebben az esetben itt olvashat további információt.

Az online leadott szemüveg rendelések és az optikában leadott szemüveg rendelések, minden szempontból elkülönülnek egymástól. 

A honlapunkon is megtalálható Bolti akció szabályzat értelmében az üzletben vásárolt komplex szemüveg esetén más kedvezményekkel tud élni.

Amennyiben a boltban készítetti el szemüvegét úgy a legnagyobb gyártók kínálatából tud lencsét választani. (Hoya, Zeiss, Essilor, Exelens)

További információt az optikában rendelhető szemüveglencsékről itt talál.

Termék Optika ár Webshop ár
Komlex szemüveg Teljes ár + kedvezmény a keret vagy lencse árából 30% vagy 40% Kedvezményes ár
Szemüveg keret Teljes ár Kedvezményes ár
Napszemüveg Teljes ár + 30% kedvezmény Kedvezményes ár
Kontaktlencse Optika ár = Webshop ár Optika ár = Webshop ár
Kontaktlencse folyadék Optika ár = Webshop ár Optika ár = Webshop ár
Szemcsepp Optika ár = Webshop ár Optika ár = Webshop ár

  1. Komplett egyfókuszú szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 30% kedvezmény az egyfókuszú szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár. A kedvezmény értéke nem haladhatja meg az 50 000 Ft-ot.
  2. Komplett multifokális szemüveg vásárlás esetén 30% vagy akár 50% kedvezmény a keretre, vagy 40% kedvezmény az multifokális szemüveglencsére - amelyikkel Ön jobban jár. A kedvezmény értéke nem haladhatja meg az 50 000 Ft-ot.
  3. Napszemüveg vásárlása esetén 30% kedvezmény. A kedvezményes ár az alap gyári lencsével szerelt, nem dioptriás napszemüvegekre vonatkozik

Vissza a kezdőlapra:  Kezdőlap

Vissza a webáruház oldalára: eOptika.hu

Hasznos volt az információ? Köszönjük a visszajelzést! Hiba történt a visszajelzés elküldésekor. Kérlek, próbáld újra később.

További segítségre van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk Lépjen kapcsolatba velünk